..................................................................................... salam untuk pembaca blogku .....................................................................................

Tuesday, November 09, 2010

TUDM open day...


Sabtu lepas kitorang jalan2 dalam TUDM Butterworth...
TUDM buat open day n bleh tengok macam2 jet....
memang ramai orang haritu...
almaklum lah cuti 3 hari....
kitorang ke sana dalam jam 10.30am...
jom layan gambar yang sempat disnap oleh papa Khalish...


ape nama ntah pesawat nih.... tp besar giler...

jet pejuang F/A-18D Hornet... kecik jer jet nih...

bergambar dengan peluru jet tuh...

Khalish not in da mood... mengantuk...

jet ni sahaja yang open...

pesawat yang paling besar dipamerkan...(nanti update nama pesawat tuh...)


nak bagi Khalish mood sebenarnya.. asyik diam jer....

papa n Khalish pulak la enterprem....

mummy Khalish... ehehehe...

jet ni aku suka.. (nanti update nama dia...)

ramai gilerrr orang ......

suasana sekitar TUDM tuh...

jet ni Khalish suka....

ada jugak gambar kitorg 3 beranak hasil snap2 abg2 TUDM.. mekacih....

aku tak pasti ape nama dia.. macam astronoute pun ada...


lebih kurang jam 12.00pm kitorang habis ronda2... 
tak sempat nak rembat fridge magnet or keychain...
rimas n lemas dengan orang yang tersangatttt la ramai....


5 comments:

  1. tak panas sangat... jam 11 baru.... kalu tak jgn harap ler cik abe ku itu sanggup redah......... dah tak der ke mana, tu yg jalan2 tuh,, nk gi pangkor semua dah penuh...

    ReplyDelete
  2. awat monyok beno khalish tuh na..lembik semacam je...sbb takde makcik2 dia nak menyakat dia ke... gigih beno mu bawak payung, tapi tak panas...
    aha, aku pun rimas betul if ramai2 orang.. haiya kalu sales memang aku pening kepala la, terus tak jadi mood nak bershopping sakan... so dah rugi la bile ada crazy sales yg diskaun sampai 70%. haiya, nak wat camne ek. dah rugi dah tuh.. hehehe

    ReplyDelete
  3. haritu dia bangun awal.... jam 7 dah bangun sbb sepupu dia ada... tu yg muka monyok ditambah dgn mengantok.......
    rugi la wanie time sales mu tk gi... kalu nk gi seeloknya mu gi sorg2, biar abe apis jaga anak2,.. lgpun budak2 bukan suka kalu ramai sgt org n susah gak nk jaga.. kot2 hilang plak.... eheheh.. time tu bleh fokus utk nk beli ape n berautr of course la kan........

    ReplyDelete
  4. pembetulan..!! gambar yg bertajuk FA-18D Hornet itu sebetulnya adalah jet pemintas Northrop F-5E.. FA-18D yg sebenarnya adalah gambar yg kelihatan peluru berpandu AIM-120 AMRAAM.. dan nama jet yg nk di update tu adalah Sukhoi SU-30MKM FLANKER..

    ReplyDelete

Antara Yang Menarik...