..................................................................................... salam untuk pembaca blogku .....................................................................................

Thursday, September 30, 2010

'berkampung' di opis...

nampaknyer seminggu dua ni dok opis la hingga malam....
sampai jam 10pm...
banyak keje kena settle kan b4 our big boss ke Mekah on 12 Oktober nih...
ni pun masih di opis tatkala berblog...
sempat la jenguk n buat n3 ni kejap sementara tunggu plan siap diprint...
nak blogwalking tak sempat nih...
n3 untuk raya hari tu pun belum lagi...
aduyai........
ada 2 lagi keje dok menunggu...
kalu tak kerana boss kena sign, tak der la urgent...
erm... takper lah....
nanti 45 days kitorang 'bercanda di tepi pantai'....
ekekek......
lapar la pulak...
balik nanti baru makan la nampaknyer.....
Khalish???
ntah hilang ke mana....
tadi papa dia call tanya di mana anaknya....
maybe kena 'culik' oleh Cik Su dia lah tu...

2 comments:

  1. amboi na, sampai kene culik anak mu kerna pulun bekerja .. hehehe

    ReplyDelete

Antara Yang Menarik...