..................................................................................... salam untuk pembaca blogku .....................................................................................

Friday, January 14, 2011

Doa Buat Suamiku...



novel Doa Buat Suamiku...

lepas lunch dengan cik abe kat Noodle Station @ Sunway Carnival Mall semalam...
aku ke Popular....
hajat di hati nak beli novel....
dah lama tak beli rasanya....
harga asal novel ni RM19.90..
dapat pulak 10% sebab ada member card....

baca sinopsis kat belakang novel ni macam best jer....
mengisahkan seorang gadis yang berkarier dan memiliki segala-galanya...
(macam yang aku inginkan.. ehehehee....)
tapi tak bersedia lagi untuk berkawin...
(tapi aku dah memang berkahwin.... kehkehkeh....)
takut tersalah pilih teman untuk sehidup semati...
selebihnya....
nanti lah aku kongsi apabila dah selesai membacanya nanti yer....
tak sabar malam ni nak baca........

ermmmm.....
ada sapa-sapa pernah baca novel ni tak?
"Ear... Pray... Love..."
share sket sinopsis dia.....
best ke tak keseluruhan cerita dia.....
kat Pupolar...
novel ni dapat 'best seller' tu....


2 comments:

  1. Ermm...macam best..Kena beli tuk tambah koleksi ni...

    ReplyDelete
  2. ibh ni sue kan? eheheh
    suka baca novel jugak eh?

    ReplyDelete

Antara Yang Menarik...